Nieuwe aanwinst bij Hamburg Verhuur: Pim Snoek

Pim Snoek is commercieel medewerker binnendienst bij Hamburg Verhuur. Hij is nog vers binnen het bedrijf, want hij werkt er slechts een paar maanden. Hoe het tot nu toe bevalt? We hebben het hem even gevraagd. 

“Hoewel ik hier pas sinds 1 februari ben, is het alsof ik er al jaren werk. Ik voel mij vanaf het begin af aan al helemaal welkom. Elke dag blijf ik dingen leren en dat maakt het voor mij ook leuk. Het leukste aan mijn functie vind ik het contact, de klanten en het bieden van oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant. 

Ik merk dat iedereen zijn steentje bij wil dragen aan de complete organisatie. Zo kan ik aan iedereen hulp vragen, ook al zijn die van andere entiteiten. Ze maken regelmatig perfecte bouwtekeningen in Coevorden en kan ik met alle vragen terecht bij de administratie in Klundert. Het contact met de collega’s in Oude-Tonge is ook altijd erg prettig. Allemaal vakmensen die je altijd willen helpen. Knap om te zien dat ze alles binnen korte tijd klaar hebben voor de klant. Top mannen!”