Opleidingsruimte voor sportieve jongeren

Urban Talent Academy is een organisatie waar jongeren al ruim tien jaar lang de kans krijgen om te leren door middel van sport. Voor deze organisatie mogen wij een tijdelijke opleidingsruimte realiseren in hun eigen stijl.

Onderwijs voor sportieve jongeren 

Urban Talent Academy staat al ruim tien jaar klaar voor sportieve jongeren die op een andere manier willen leren dan het reguliere onderwijsaanbod. Jongeren die wegens verschillende redenen even geen school hebben, of daar tijdelijk niet terecht kunnen, zijn welkom bij de organisatie.

Urban Talent Academy bereidt (uitgestroomde) jongeren optimaal voor op de praktijk. Dit gebeurt via verschillende trajecten, waarbij de leerlingen structuur, beweging en de nodige levenslessen krijgen. Naast de basisvakken rekenen, taal en burgerschap besteden ze aandacht aan gedragsveranderingen door middel van sport. Via sport leren de leerlingen omgaan met winst en verlies en krijgen ze mee dat inzet loont bij het behalen van successen.

 

Tijdelijke opleidingsruimte voor leerlingen 

Urban Talent Academy heeft behoefte aan tijdelijke huisvesting in de vorm van lokalen. De CabinConcurrent mag daarom een nieuwe opleidingsruimte verzorgen voor Urban Talent Academy. Zij gaan van acht modules een gebouw met klaslokalen realiseren. De verwachting is dat het modulaire gebouw tien jaar lang gebruikt zal worden. Het is echter niet zo dat zij gedurende deze periode aan hetzelfde gebouw vastzitten. Bij een veranderd aantal leerlingen kunnen wij het gebouw altijd inkrimpen of uitbreiden.

De organisatie heeft gekozen voor nieuwe, luxe modules. Deze modules krijgen onder andere een betonvoer met daarbovenop een PVC-vloer. Ook wordt het modulaire gebouw voorzien van een zelfgekozen kleur, namelijk antraciet. Naast de stoere kleur krijgt het gebouw ook een stoere locatie. De modules zullen worden omgeven door voetbalvelden. Wij kunnen niet wachten om deze modules te leveren!

Bent u benieuwd naar het resultaat? Houd onze LinkedIn, Facebook of website in de gaten.