Over ons

De bevolking groeit, de bevolkingssamenstelling verandert en er zijn wereldwijde doelen voor een duurzame toekomst. Al deze ontwikkelingen dragen bij aan een snel veranderende maatschappij. Hierdoor ontstaat de vraag naar een andere, flexibele manier van huisvesten en bouwen. Dutch Cabin Group wil een structurele, duurzame oplossing bieden voor de huidige huisvestingsproblematiek.

De fantasie van een kind, mooier wordt het niet

Om ons aanpassingsvermogen op de proef te stellen, vroegen we de 6-jarige Emma om ons uit te dagen.

Flexibeler en duurzamer

Dat zijn de kenmerken van modulaire bouw. Ons bouwsysteem zit zo in elkaar dat we altijd passende huisvesting kunnen realiseren voor elke vraag. Zowel tijdelijk als semipermanent. Tevens kunnen we huisvesting aanpassen aan een veranderende behoefte van ruimte. We kunnen gehele gebouwen of een deel van de units opnieuw inzetten voor een ander gebruiksdoel.

We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan gebruikte units, maar kunnen ook nieuwe units leveren, onder andere vanuit onze eigen productielocaties. Onze units dienen verschillende doelen in verschillende branches. En voor iedere branche hebben wij een passend merk.

Waarom Dutch Cabin Group?

Waarom kies je voor Dutch Cabin Group?

  • We hebben passie voor ons werk
  • We denken actief mee over een passende oplossing op maat
  • Er zitten weinig beperkingen aan ons denkvermogen
  • We hebben collega’s met al meer dan 35 jaar ervaring
  • Al onze gebouwen zijn modulair en duurzaam

Onze merken

Dutch Cabin Group maakt deel uit van het Zweedse Adapteo, een toonaangevende aanbieder van flexibele huisvesting in Noord – Europa. Onder de vlag van Dutch Cabin Group zijn wij vertegenwoordigd met de labels; Directbouw, Primakabin, De CabinConcurrent, Wagenbouw en Van Hamburg Verhuur.

De verschillende labels hebben ieder hun eigen specialiteit. Door deze segmentatie kunnen wij u de beste service garanderen en hebben we voor vrijwel elk probleem een passende oplossing.