De Dutch Cabin Group levert duurzame tijdelijke en flexibele gebouwen. Onze labels hebben hun eigen specialiteiten, zo zijn we in staat snel te ontwerpen, schakelen en stapelen vanuit productie of voorraad.

Ontdek hoe we dat doen

The power to adapt

We zijn groot geworden met modulair bouwen. We leveren gebruiksklare elementen op die op de bouwplaats worden geschakeld en gestapeld. Zo bouwen we snel, flexibel en duurzaam.

Modulair is flexibel

Onze gebouwen zijn altijd aanpasbaar, zo past huisvesting altijd bij de exacte behoefte. Niet bouwen op de groei, maar gebouwen laten groeien.

Modulair is duurzaam

Dankzij de flexibiliteit zijn we duurzamer: we passen gebouwen aan, we bieden nieuwe manieren van gebruik. Dat past bij veranderende eisen, veranderende bevolking en andere tijden. Onze units zijn altijd herbruikbaar. Onze bouwwijze is efficiënt, levert weinig CO2 uitstoot op, is eindeloos herbruikbaar en we werken elke dag weer aan het verminderen van gebruik en verspilling van energie en materiaal.

Modulair is snel

Op onze productielocaties bereiden we de units helemaal voor. Met alle voorzieningen, materialen en mensen bij de hand. Dit gaat uitermate gestroomlijnd en we hebben hier geen last van weersinvloeden of andere bouwplaatsbelemmeringen.

De units worden aangevoerd, we monteren onderdelen, sluiten het een en ander aan en we werken alles netjes af. Ons proces is meer dan de helft sneller dan een traditionele bouw. Daarbij zijn procedures en vergunningen voor tijdelijke huisvesting vaak ook sneller rond.

Meer weten?

We zijn groot geworden met modulair bouwen en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.