KMA

Op het hockeyveld van de Koninklijke Militaire Academie werd in 8 dagen een slaapfaciliteit van 3.000 m2 geplaatst, zodat daarna alles gemonteerd en ‘slaapklaar’ gemaakt kon worden. Dit gebouw is opgebouwd uit 162 units verdeeld over 5 vleugels en 30 slaapvertrekken en biedt ruimte aan 240 bedden, 32 toiletten en 40 douches.

Unieke dakconstructie

Dit project was geen standaard unitbouw. De slaapvertrekken zijn namelijk voorzien van een puntdak. Dit op speciaal verzoek vanuit de klant. Het puntdak bestaat uit SAB geïsoleerde dakplaten en sandwich panelen. Onder de kap is het VRF-systeem geplaatst. Dit zorgt er samen met het geautomatiseerde gebouwbeheersysteem voor dat de temperatuur en ventilatie in de slaapvertrekken optimaal is men kan genieten van een ongestoorde nachtrust.

Comfort en veiligheid

Uiteraard is ook gewerkt aan optimaal comfort en veiligheid. Zo zijn er brede gangen naar de slaapvertrekken, zijn er waterbesparende douches geïnstalleerd, is er een complete brandbeveiligingsinstallatie geplaatst en zijn de betonvloeren voorzien van linoleum.

  • Aantal units 162
  • Vierkante meters 2917 m²
  • Type units DS
  • Toepassing slaapvertrekken
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.