Een nieuw project voor Zuidoostbeemster

We zijn trots om te vertellen dat onze collega’s van Wagenbouw de tijdelijke gebouwen voor scholen en kinderopvang in Zuidoostbeemster mogen realiseren!

Op 11 maart 2021 hebben we met alle betrokkenen getekend. Zowel het ontwerp als de realisatie zal onder leiding van Wagenbouw gebeuren.

Tevreden met de uitslag van de aanbesteding

Aagje Zeeman, wethouder Ruimtelijke Ordening, zegt: “Ik ben zeer tevreden met de uitslag van de aanbesteding. Wagenbouw onderscheidde zich met name op het gebied van binnenklimaat en indeling van beide gebouwdelen. Het is ook een partij die oog heeft voor de omgeving waarin zij actief zijn.”

Gebouw met leslokalen, kinderopvang en meer

Het gebouw van 1.600 m2 zal bestaan uit leslokalen, kinderopvang en andere ruimtes. Het geheel is verdeeld over twee gebouwen: een op het Noordplein en een op het Zuidplein. Rond de meivakantie starten we met het zuidelijke deel en het noordelijke gebouw zal aan het einde van het huidige schooljaar gerealiseerd worden.

Definitief ontwerp bijna klaar

Suzanne Schreuders, General Manager Sales bij Dutch Cabin Group, is enthousiast over de start van dit project. “We staan in de startblokken om te beginnen met de bouw van deze semi permanente gebouwen,” zegt ze. “Het definitief ontwerp is bijna klaar en gaat binnenkort voor een pré-advies naar de Welstandscommissie. Wij leveren kwaliteit en willen natuurlijk ook dat het een gebouw is dat past in de omgeving. Als de tekeningen definitief zijn, kunnen we het gebouw aan iedereen tonen.”

Lees meer over dit mooie project in het persbericht van Gemeente Beemster.