Groot modulair kantoor voor een nog groter project

Een tijdelijk kantoorgebouw geheel op maat gemaakt? Directbouw regelt het!

De gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam werken samen aan de ontwikkeling van Nieuw Reijerwaard, een gebied in Ridderkerk. In 2012 is de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard in het leven geroepen. Dit uitvoeringsorgaan heeft als doel om een bedrijventerrein van maar liefst 96 hectare aan te leggen. Waar het gebied eerder werd gebruikt voor agrarische doeleinden en glastuinbouw, wordt er nu plaats gemaakt voor bedrijven in de agro-vers-foodsector. Kortom: de plannen zijn groots.

Tijdelijk kantoor om samen te werken

Om gezamenlijk te werken aan het project wil de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard een tijdelijk kantoor van permanente kwaliteit. Zo kunnen zij gedurende acht jaar optimaal samenwerken. Voor het tijdelijke kantoor schakelde zij Directbouw in.

Wij zijn trots dat onze collega’s mogen helpen bij dit grote project in Ridderkerk met tijdelijke huisvesting. Op het moment wordt er hard gewerkt aan de afbouw van het modulaire gebouw van 396 m². Het kantoorgebouw is nog niet helemaal af, maar ziet er nu al top uit.

Hoge kwaliteit en luxe uitstraling

Voor het semipermanente kantoor is de keuze uitgegaan naar nieuwe DirectSysteem modules, omdat er een hoogwaardig afwerkingsniveau vereist is. Ook kan de klant hierbij zelf de uitstraling bepalen. In dit geval is er gekozen voor hout in combinatie met een donkerblauwe kleur. Dit geeft het gebouw een luxe uitstraling. Binnen komen nog kantoren, vergaderruimtes, presentatieruimtes, een keuken en sanitaire voorzieningen.

Wordt vervolgd!