Twee primeurs voor Bouwbedrijf Vrolijk

Waar Bouwbedrijf Vrolijk ooit begon met agrarische gebouwen, behaalden zij onlangs de Cobouw Top 50. Hierna volgde de tweede primeur: een eigen ketenpark van modules in de Vrolijk-kleuren.

Vrolijk eindigde op nummer 35 in de Cobouw Top 50. Dit is een lijst met de grootste bouwbedrijven van Nederland. De laatste jaren heeft het bedrijf een flinke groei doormaakt. Het bedrijf realiseert bedrijfspanden en woningen, maar is met name werkzaam op het gebied van logistieke panden. 

Basisverziening voor werknemers

Aangezien bouwprojecten vaak een lange doorlooptijd hebben, wilde het bedrijf een goede basisvoorziening voor werknemers. Zij wilden geen bouwtoilet meer, maar fatsoenlijke sanitaire voorzieningen.  

Modules in de Vrolijk-kleuren

Primakabin mocht tien modules realiseren voor Vrolijk. Allemaal van drie bij zes meter, geschakeld en gestapeld tot één gebouw. De modules zijn voorzien van een deurdranger, kantoorruimte, sanitaire ruimtes, een keuken en een kleedruimte. De modules hebben de Vrolijk-kleuren en zijn voorzien van het logo. Het grootste voordeel van het ketenpark van eigen modules is de flexibiliteit. Binnen één dag zijn alle modules te demonteren en herplaatsen.  

Duurzaam bouwen

Vrolijk bouwt altijd met duurzaam materiaal. Ook op de bouwplaatsen wekken zij de stroom duurzaam op. Vandaar dat de keuze voor hun modulaire ketenpark uitging naar een duurzaam systeem. Dit systeem kan het gebouw zowel verkoelen als verwarmen.