Access World

Access World heeft internationaal 125 vestigingen. Ze bieden complete oplossingen voor logistiek, opslag en supply chain. De vestiging in Vlissingen kampte met een ruimtetekort. Access World had plannen voor permanente uitbreiding, maar deze waren nog niet definitief. Daarom werd gekozen voor flexibele huisvesting. 

Snelle actie gewenst

Er zijn 23 units geplaatst waar inmiddels 45 mensen werken. De plaatsing moest en kon snel. Ondanks de drukte in de bouw waren de units zes weken na de aanvraag geleverd. Dit is en blijft van Dutch Cabin Group een belangrijke aspect. Flexibel in bouw én planningen.

Het belang van licht

Op de begane grond zit een afdeling die veel belt en communiceert. Daarom is daar gekozen voor absorberende plafondplaten om te voorkomen dat mensen last ervaren van te veel geluid. Access World wenste ook een zo licht mogelijke ruimte, daarom zijn er extra hoge ramen aan de buitenwand geplaatst, aan de binnenkant zitten er glazen wanden en er zijn lichtkoepels in het dak verwerkt.

  • Aantal units 25
  • Vierkante meters 404 m²
  • Type units DS
  • Toepassing uitbreiding kantoor
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.