Ambulancepost Groningen

Op basis van goede ervaringen binnen de zorg en ambulanceposten kwamen we in beeld voor het realiseren van een ruime dependance ambulancepost in Groningen. Een moderne garage voor drie ambulances met faciliteiten voor personeel zoals een comfortabele woonkamer, kleedkamers en een badkamer.

Ambulanceposten met ervaring

Als Dutch Cabin Group hebben we een veel kennis in huis van de verwachtingen, wensen en eisen voor het realiseren van ambulanceposten. We hebben verschillende posten in heel Nederland mogen opleveren.

De ambulanceposten spelen een belangrijke rol in het beperken van de aanrijtijden. Niet alleen zijn de aanrijtijden beperkt tot maximale tijden, hoe sneller ambulances ter plaatse kunnen zijn, hoe beter de kwaliteit van de zorg die geboden kan worden.

Het voortouw genomen

Onze opdrachtgever had nog geen ervaring met de mogelijkheden van tijdelijke en flexibele bouw. Een door Dutch Cabin Group opgestelde plattegrond, gebaseerd op de locatie, de ruimte en de eisen was daarom een nuttig vertrekpunt. Uiteindelijk is het ook conform onze opzet gerealiseerd. Uiteraard hebben we ook deze post compleet opgeleverd inclusief de infrastructuur.

Het voordeel van flexibel

In een later stadium is deze faciliteit verder uitgebreid naar een volwaardige 24-uurs post. Een kantoor, een extra garage en ruime slaapkamers en badkamer werden toegevoegd. Hiermee is de ultieme kracht van flexibel bouwen duidelijk: snel schakelen en later aanpassen aan veranderende wensen.

  • Aantal units 11
  • Vierkante meters 285 m²
  • Type units DS
  • Toepassing 24 uurs ambulancepost/opkomstpost incl. garage
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.