Calvijn College Krabbendijke

Het Calvijn College in Krabbendijke maakte al jaren lang gebruik van een drietal noodlokalen naast de lokalen in het bestaande gebouw. Deze noodlokalen waren ooit gebruikt aangeschaft door het college, en na jaren van gebruik werd de “tand des tijds” zichtbaar, vervanging was noodzakelijk. De indeling van de ruimtes moest dan in principe overeenkomstig de bestaande noodlokalen zijn, maar duurzaamheid, koelen, verwarmen en ventileren moest uiteraard volgens de huidige maatstaven toegepast worden. 

Gezond klimaat

De opdracht werd uitgevoerd met betonvloeren met sanitaire voorzieningen. Gekozen is voor een “all-electric” uitvoering met een gecombineerd systeem voor verwarmen en koelen. Het ventilatiesysteem met warmteterugwinning werd uitgevoerd volgens het pve “frisse scholen klasse B”. De lokalen zijn inmiddels vol in bedrijf en voor de toekomst hebben de leerlingen en leerkrachten weer een gezond en aangenaam onderkomen.

  • Aantal units 10
  • Vierkante meters 180 m²
  • Type units DS
  • Toepassing middelbare school
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.