COA Groningen

Bij de realisatie van een opvang locatie voor 100 asielzoekers was snel handelen een eis. Het Centraal Orgaan Asielzoekers had in Groningen wel een goede locatie, maar deze moest niet alleen geheel ingericht worden, ook was er bij aanvang geen enkele nutsvoorziening aanwezig. Toch hebben we hier in drie maanden tijd een karakteristiek woongebouw, een los dienst- en recreatiegebouw en een portiersloge gerealiseerd. Bij het gebouw is een mooie speelplaats voor de kinderen gerealiseerd.

Twee bouwlagen

Op de locatie zijn uiteindelijk 85 units geplaatst in twee bouwlagen. En dat leverde een oppervlakte op van ruim 1.500 m2.  

Een warm thuis

De Dutch Cabin Group heeft een brede ervaring in het snel leveren van tijdelijke huisvesting voor kwetsbare bewoners die een nieuwe start willen maken, in dit geval in een hele nieuwe omgeving. De uitstraling binnen en buiten geeft iedereen een echt thuis gevoel. 

  • Aantal units 85
  • Vierkante meters 1566 m²
  • Type units DS
  • Toepassing opvang asielzoekers
  • Duur van het project Huur 24 maanden
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.