Norlandia

In de nieuwe wijk Park 16hoven aan de rand van Rotterdam moest een kinderopvang worden gerealiseerd in opdracht van de Gemeente Rotterdam, als onderdeel van een kindercampus: Norlandia. 

Kleurrijk

Omdat de Park 16Hoven-school en De Stern aan elkaar vastzitten, wilde de klant geen stereotype beeld van modulebouw. Dat is gerealiseerd door de hemelwaterafvoeren naar binnen weg te werken en de gevels te voorzien van diepe neggen. Zo konden de verschillende kleuren goed tot uiting worden gebracht. De ene school heeft namelijk groen en de andere lila als hoofdkleur. 

Prettige sfeer

Het resultaat is een mooi licht en ruimtelijk gebouw met veel ramen. Het straalt rust uit, ook door de witte muren en de groene vloer. De drie groepen zitten aan elkaar vast, je ziet elkaar en vanuit iedere groep kun je met een binnendeur naar de badruimtes met toiletten en commodes. Zo is dezelfde prettige sfeer ontstaan als in de vaste locatie 500 meter verderop. De gevels en daken zijn goed geïsoleerd, een belangrijke voorwaarde van de klant. 

  • Aantal units 20
  • Vierkante meters 360 m²
  • Type units DS
  • Toepassing kinderdagverblijf
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.