Vollers

In en rond Amsterdam vindt 20% van de cacaohandel plaats. Onze opdrachtgever Vollers is een van de bedrijven die hierbij betrokken is als opslagfaciliteit. De aanvraag was voor een nieuw permanent kantoorgebouw aan de kade.

Gedetailleerd ontworpen

Er zijn in totaal acht units met een betonlook uitstraling geleverd aan de klant. Het kantoorgebouw bestaat naast kantoren uit een controleruimte en faciliteiten zoals keuken, sanitair en een doucheruimte.

Voor deze klant ontwierpen we een gebouw met uitzicht op de haven. Door de moderne draai-kiepramen is er overzicht op de schepen die komen laden en lossen. Zonwering levert ook in de zomer een fijn klimaat. Uiteraard is de betonvloer altijd een belangrijk pluspunt van onze units, en in dit geval was er ook ruimte voor een luxe systeemplafond. De blauwe elementen uit het terrein hebben we ook terug laten komen in het ontwerp. 

  • Aantal units 8
  • Vierkante meters 144 m²
  • Type units DS
  • Toepassing Nieuwbouw kantoor, voor permanente bouw
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.