Nieuw zorggebouw voor Philadelphia Zorg

Nog niet zo lang geleden hebben wij voor de Philadelphia Zorggroep een 28-delig zorggebouw voor ouderen en 4 groepswoningen bestaande uit in totaal 49 units opgeleverd in Vierhouten.

Deze zorggebouwen zijn op maat gebouwd met ons Direct Systeem. Naast dat deze units onder andere volledig geïsoleerd zijn en voorzien van kantel-kiepramen en airconditioning, is de buitenzijde geheel met hout afgewerkt. Zodat dit optimaal past in de leefomgeving.

Uiteraard is er ook rekening gehouden met alle veiligheidseisen, is er gebruik gemaakt van brandwerende dakplaten, hangen er brandblussers door het gehele gebouw  en zijn er op diverse plaatsen  rookmelders geïntegreerd. Op deze manier kunnen we een veilige en comfortabele woonsituatie garanderen voor de cliënten en het verzorgend personeel.

Ook zijn wij trots om te melden dat wij vriend geworden zijn van ‘De vrienden van Philadelphia‘. Dutch Cabin Group heeft een bedrag van € 7.500,- ter beschikking gesteld voor het inrichten van drie snoezelkamers. Binnen  een snoezelruimte kan zowel inspanning als ontspanning door middel van sensorische prikkels worden geboden. Door deze prikkels kunnen cliënten plezier, rust, tevredenheid en ontspanning bieden, maar kunnen tevens ingezet worden om aandacht, alertheid, concentratie en betrokkenheid bevorderen.

Wij wensen de cliënten en werknemers heel veel plezier in hun nieuwe onderkomen.