Hexion

Hexion is een vaste klant van Dutch Cabin Group. Al 15 jaar realiseren we voor deze opdrachtgever tijdelijke kantoren voor productiestops. Er was behoefte aan een meer permanente oplossing voor deze kantoren op Pernis. Deze kantoren zijn door Dutch Cabin Group in goed overleg gerealiseerd. 

Groot in alles

Het gebouw bestaat uit 82 kwalitatieve modules van 6 x 3 meter, een totaal bruto vloeroppervlak van 1.500 m2. Gezien de permanente behoefte hebben is een hoogwaardig gebouw gerealiseerd voorzien van betonvloeren en mechanische ventilatie, waardoor er een prettige werkomgeving is ontstaan. Energiezuinige ledverlichting en pvc vloeren geven de kantoren een mooie sfeer. De gebruikte modules zijn zeer hoogwaardig geïsoleerd en het gebouw voldoet aan alle wettelijke en veiligheidseisen. Gezien de lastige locatie is elke vierkante meter benut, opdrachtgever en Dutch Cabin Group zijn bijzonder trots op dit resultaat.

  • Aantal units 76
  • Vierkante meters 1476 m²
  • Type units DS
  • Toepassing Kantoorpand
  • Duur van het project Huur 12 maanden
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.