Dutch Cabin Group met Modulair Nederland op PROVADA

Samen met de andere leden van Modulair Nederland staan we 14 en 15 juni op PROVADA. Op beide dagen zal er een expertsessie plaatsvinden waarin verschillende leden vertellen over de uiteenlopende aspecten van modulaire bouw.

De expertsessies bieden een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op de mogelijkheden en voordelen van modulaire bouw. De expertsessies vinden plaats op de stand van De Meeuw met standnummer 12.50. Lees hieronder meer over de inhoud van de sessies.

 

Expertsessie 1 met aansluitende netwerkbijeenkomst

Tijdens de eerste sessie en netwerkbijeenkomst op 14 juni verwelkomen we Martin Koning, beleidseconoom bij het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB), om samen te reflecteren op hun recent gepubliceerde onderzoeksrapport ‘Industrieel Bouwen en Bouwarbeidsmarkt’.

Hierna  is er ruimte voor een borrel en gaan we graag met de bezoekers in gesprek over de toekomst van modulair bouwen in Nederland!

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 juni om 16.30 uur.

 

 

Expertsessie 2

Tijdens de tweede sessie gaan we in op de ontwikkelingen in de zorg- en onderwijssectoren . In deze sectoren zijn flexibiliteit en efficiëntie van cruciaal belang. In de afgelopen jaren is de kracht van modulaire bouw steeds vaker benut om aan deze eisen te voldoen.

Als lid van Modulair Nederland geven Suzanne Schreuders van Dutch Cabin Group en Robbert Jan van Gent van Portakabin je, tijdens de expertsessie op donderdag 15 juni om 13.30 uur, graag waardevolle inzichten in de toekomst van modulaire bouw in de zorg- en onderwijssector.

 

We treffen je graag!