Een succesvolle tweede opdracht

Ongeveer een jaar geleden gaf Dutch Cabin Group (DCG) het kantoorgebouw van Combex Eastermar in Friesland een upgrade. Na de grote tevredenheid van de directeur, mocht DCG ook een woning voor zijn ouders ontwerpen en plaatsen achter zijn eigen woning.

Combex Eastermar

Brancheorganisatie Modulair Nederland schreef deze week op LinkedIn over het project voor Combex Eastermar in Friesland:

De kantoorplek bestond eerder uit een vast gebouw met een aantal modules. Binnen drie maanden tijd – van plannen, meerdere ontwerprondes, tot uitvoering – hebben deze oude modules plaatsgemaakt voor 24 gloednieuwe modulaire modules met twee bouwlagen. De oude modules krijgen na een opknapbeurt een nieuwe bestemming.”

Bekijk het hele bericht hier.

Woning

Na het enthousiasme van de klant, heeft Duch Cabin Group de woningplannen uitgevoerd. De vier units van 6 bij 3 meter beschikken over grote raampartijen, waardoor de natuur niet alleen buiten, maar ook binnen zichtbaar is. Bovendien gaan de units door de kleur mooi op in de groene omgeving. De bewoners zijn erg tevreden, dus wij ook!

Bekijk de woning hieronder.