Coronaproof gebouw voor Enecogen 

Tijdelijke huisvesting, dat voldoet aan alle coronamaatregelen en ook nog eens volledig gemeubileerd is? Geen probleem voor onze collega’s van Hamburg Verhuur! Voor de jaarlijkse onderhoudsstop van Enecogen leverden zij 28 coronaproof units, volledig voorzien van social distancing producten. Het geheel wordt door en voor contractors gebruikt als kantoor, kantine, kleed-/sanitair ruimte en eveneens als uitgifteloket voor vergunningen. 

Enecogen is een energiecentrale die staat voor schone, betrouwbare en efficiënte energie. Voor hun jaarlijkse onderhoudsstop hadden zij tijdelijke huisvesting nodig, passend bij deze tijd, dus volledig ingericht naar de laatste gezondheidseisen en -maatregelen. Veiligheid en gezondheid staat immers voorop! Hamburg Verhuur heeft hen voorzien van een totaaloplossing, bestaande uit meer dan genoeg werkruimte en volledig voorzien van social distancing producten. Zo zijn er o.a. schermen geplaatst om contactbesmetting te voorkomen.   

Het gebouw wordt speciaal door en voor contractors gebruikt als kantoor, kantine, kleed-/sanitair ruimte en eveneens als uitgifteloket voor vergunningen en heeft een totale oppervlakte van 504 m2 (waarvan 36 m2 sanitair ruimte).