Dutch Cabin Group neemt wederom branchegenoot over

Maandag 20 mei 2019 zijn de handtekeningen gezet onder de overname van Wagenbouw Bouwsystemen Verhuur b.v. door Dutch Cabin Group b.v. De groep behoort tot de top 5 van Nederland als het gaat om het realiseren en plaatsen van semi-permanente huisvesting. De overname van Wagenbouw sluit perfect aan bij de activiteiten van Dutch Cabin Group. Onder de naam Dutch Cabin Group zijn de labels De CabinConcurrent, Directbouw, Primakabin, Smart Cabins, E-Rent Raumsysteme en Hamburg Verhuur vertegenwoordigd.

Jorg Schilder, CEO van Dutch Cabin Group, ziet veel synergie en kansen in de overname. “Wagenbouw stond al een tijdje in onze belangstelling omdat onze diensten en klanten elkaar naadloos aanvullen. De overname is de derde op rij in vijf jaar tijd en past in de groeistrategie van Dutch Cabin Group. Door de overname wordt het marktbereik extra vergroot en het productaanbod uitgebreid. Hiermee optimaliseren we onze dienstverlening en kunnen we nog meer service bieden aan onze klanten.”

Dutch Cabin Group groeit hard de laatste jaren. In 2018 is het bedrijf 20% autonoom gegroeid en in 2019 verwacht het bedrijf 30% autonome groei. Met de overname van Wagenbouw erbij gaat het bedrijf richting de 50 miljoen omzet.