Dutch Cabin Group op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

De vraag naar flexibele en modulaire bouw stijgt, maar nog lang niet iedereen denkt hierbij aan het bouwen met units. Hier willen wij, van Dutch Cabin Group, verandering in brengen door onszelf en de mogelijkheden van onze producten aan u te presenteren. Dit doen wij onder andere tijdens onze beursdeelname aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.
 

Wanneer? 24, 25 en 26 januari Jaarbeurs Utrecht

Na een geslaagde eerste deelname aan de Contacta.nl beurs in de Zeelandhallen in Goes, zijn wij inmiddels druk bezig met de organisatie van onze volgende beurs. Dit keer geen netwerkbeurs, maar een heuse vakbeurs. Vanaf woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari zijn wij te vinden op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de jaarbeurs in Utrecht. Met ruim 400 exposanten en de diverse symposia die georganiseerd worden, is de beurs vast ook interessant voor u!
 

Wat voor een beurs is het?

Met de 20e editie in petto heeft de reeds goed gevestigde vakbeurs haar nut inmiddels bewezen. De ruim tienduizend professionals die de beurs jaarlijks bezoeken gebruiken de deze dag(en) om kennis, innovaties en ervaringen met elkaar te delen. Het is een samenkomst, met ruim 400 exposanten, waarbij vraag en aanbod wordt uitgewisseld over alles wat met gebouwbeheer en facilitair management te maken heeft. Onderwerpen die onder andere voorbij komen zijn brandveiligheid, duurzaamheid, hygiëne, binnenklimaat en (tijdelijke) huisvesting. 
 

Gratis toegangsticket vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Bent u ook benieuwd naar wat Dutch Cabin Group te bieden heeft. En wilt u meer weten over de mogelijkheden van het goedkoper en sneller bouwen met schakelbare units? Bezoek dan onze stand, K40 in hal 3, op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Bestel uw gratis toegangsticket door te klikken op de onderstaande knop:

Wij verwelkomen u graag in onze stand.

Meer informatie over de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer? Bezoek dan www.vakbeursfacilitair.nl.