Modulaire bouw zonder kwaliteitsverlies bij Stedin

Onze collega’s van Primakabin hebben voor het personeel van het opleidingscentrum van Stedin een mooi nieuw modulair gebouw geplaatst. Stedin is een netbeheerder voor gas en elektriciteit in Zuid-Holland, Utrecht, regio Amstelland, Kennemerland en Noordoost Friesland. In Rotterdam hebben zij een opleidingscentrum voor (aankomende) monteurs.

Het gebouw is samengesteld uit 23 units verdeeld over twee bouwlagen. Deze dienen nu als kantoren, vergaderruimtes en een magazijn. Natuurlijk zijn er ook sanitaire voorzieningen en een keuken aanwezig. 

Het gebouw is inmiddels volledig in gebruik en de opdrachtgever en de gebruikers zijn zeer enthousiast over het resultaat. Allereerst zijn ze zeer te spreken over de ruimtes die ze ter beschikking hebben gekregen en daarnaast is men uitermate blij met het klimaat in het gebouw. Er is in dit gebouw een gecombineerd koel- en verwarmingssysteem aangebracht. Bij de onlangs extreme warmte in Nederland, was het bij Stedin in het gebouw een aangename 22 graden.