Modulaire huisvesting voor onderwijs

Voor scholen en kinderdagverblijven zijn er genoeg redenen om snel nieuwe huisvesting te realiseren. Denk aan wisselende leerlingenaantallen, fusies, brand of gewoonweg meer ruimte om aan de nieuwe maatregelen van de 1,5 meter maatschappij te voldoen. De oplossing? Tijdelijke of semi permanente huisvesting voor uw schoolgebouw.

Volledig naar eigen smaak

De tijd van onaantrekkelijke en saaie tijdelijke bijgebouwen en noodlokalen ligt ver achter ons. Huisstijlkleuren, verschillende materialen voor binnen en buiten en het gewenste afwerkingsniveau: tegenwoordig kan elke huisvestingsoplossing aangepast worden naar uw wensen en smaak. Wilt u een volledig beheersbaar klimaat in uw nieuwe of tijdelijke gebouw? Ook dat is te realiseren. Wij snappen dat niet elk schoolgebouw hetzelfde is en gaan dan ook graag met u in gesprek om een gepaste oplossing te bieden. Zo deden onze collega’s van Directbouw dat o.a. voor RSG ’t Rijks in Bergen op Zoom waar we een compleet gebouw met 8 klaslokalen plaatsten of voor de Juliana van Stolberg school in Hoogeveen die door brand snel noodlokalen nodig had.

Nieuw of gebruikt?
Op onze eigen productielocaties zorgen wij dat het gebouw of de noodlokalen van uw keuze precies zo gemaakt worden zoals u wilt. Kiest u voor nieuwe units? Dan worden ze vanaf de grond opgebouwd in onze fabriek. Heeft u uw oog laten vallen op een gebruikt gebouw? Dan passen wij het waar nodig aan en knappen alles netjes op voor een volgende ronde! Duurzaamheid ten top. Door op deze manier te werken verkorten we de bouwtijd en mogelijke overlast voor omwonenden op locatie aanzienlijk.

Samenwerken aan het beste resultaat
Staat u op dit moment voor een uitdaging op het gebied van huisvesting voor uw onderwijslocatie? Laat ons u dan helpen! Van klaslokaal, tot kleedruimte of overblijflocatie, wij zorgen voor een passende oplossing.

Interesse in een adviesgesprek of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bel telefoonnummer: +31 168 749 122.