Onderwijs en dierenverblijven in modulaire unitbouw

Dat er veel mogelijk is met modulaire unitbouw wist u misschien al. Maar dat onze collega’s van Directbouw ook een onderwijsfaciliteit hebben geleverd voor de opleiding dierverzorging, waarbij studenten en dieren in dezelfde lesruimte zijn ondergebracht, is misschien nieuw voor u.

Het Wellantcollege in Houten was op zoek naar uitbreiding en een oplossing voor hun praktijklessen dierenverzorging. Belangrijk voor deze beroepsgerichte manier van lesgeven is dat de dieren en de leerlingen samen in één lesruimte kunnen verblijven.

Met ons Direct Systeem zijn  in de lesruimten en buiten tegen de gevels kooien opgesteld, zodat de dieren binnen verblijven maar ook via luiken in de buitenwanden een uitloopmogelijkheid naar buiten hebben.

De afwerking van vloeren en wanden is uitgevoerd met een epoxy coating, zodat reiniging met een hoge drukreiniger mogelijk is en de hygiëne  gewaarborgd.

De combinatie van een fraai afgewerkt gebouw, zowel binnen- als buitenzijde, maakt dat Wellant College, leerkrachten, leerlingen en niet in de laatste plaats de dieren een prachtig onderkomen hebben gekregen.