Ons bedrijfsmagazine is uit: Flight to the future nr. 2!

De afgelopen maanden is weer hard gewerkt aan ons nieuwe bedrijfsmagazine “Flight to the future nr. 2”. Heel de crew van de Dutch Cabin Group komt weer aan bod. E-Rent, De CabinConcurrent, Directbouw, Primakabin en Smart Cabins. Nieuwsgierig naar recente projecten en onze nieuwste productontwikkelingen? Dan is het echt een aanrader het magazine te lezen.

Bedrijfsmagazine nr. 2

Na de vele positieve reacties op ons eerste bedrijfsmagazine zijn we direct aan de slag gegaan met onze volgende editie. In deze uitgave wordt ons nieuwe Duitse bedrijf E-Rent aan u voorgesteld en geeft de directeur Jorg Schilder een kijkje in de veranderende wereld van de unitbouw.
 

Directeur Jorg Schilder: “De tijd van de lawaaierige en slecht geïsoleerde bouwkeet ligt ver achter ons. Tijdelijke huisvesting oogt en voelt tegenwoordig net zo goed als een permanent pand. Eén groot voordeel van de bouwkeet van vroeger is echter wel gebleven: de vrijheid om je huisvesting weg te ‘rijden’ als het niet meer nodig is. Ideaal nu bedrijven weer kunnen investeren, maar ook flexibel moeten blijven.”

Gratis magazine bestellen

Heeft u ons magazine nog niet ontvangen of staat u nog niet op onze verzendlijst? Meld u dan aan via deze link marketing@dutchcabingroup.com

Nieuwsgierig naar meer van onze projecten? Kijk dan eens naar onze referenties.