Ontmoet: Angelo de Vries

Angelo de Vries is Technisch Adviseur en Tenderspecialist bij Dutch Cabin Group. Vanuit het Wagenbouw team is hij bij Dutch Cabin Group terecht gekomen. Wij wilden graag weten hoe hij zijn functie ervaart!

Wat houdt je huidige functie in?

“Mijn huidige functie is tweeledig. Ik ben binnen de Dutch Cabin Group de Tenderspecialist. Dus alle aanbestedingen die op de markt komen en interessant voor ons zijn, neem ik met andere collega’s in behandeling. Daarnaast ben ik ook Technisch Adviseur. Veel lastige vragen vanuit verkoop komen langs mij en ik spring ook wel eens bij als projectleider.”

Een veelzijdige functie dus! Wat vind je daar zo leuk aan?

“Deze functie is best een leuke uitdaging. Elke dag is anders. Je weet namelijk niet van te voren welke projecten er ineens op de markt worden gezet en in deze markt komen wij ook onze bekende concurrenten tegen.
Ons team is op dit moment best succesvol. Wij hebben afgelopen half jaar leuke projecten binnengehaald, zoals diverse scholen, kinderdagverblijven, kantoren en zorgcomplexen.

Soms vragen ze mij wel eens: ‘Wat heb je nog nooit gebouwd?’. Dan moet ik altijd diep nadenken, maar het enige wat ik nog nooit heb gebouwd is een disco.”