Uniek project voor Bas Trucks

Een unieke unit met eigen maten, inclusief sanitair en een overkapt loket, dat bestelde Bas Trucks bij Primakabin. Een uitdaging die onze collega’s niet uit de weg gaan!

Bas Trucks is de grootste gebruikte truck en trailer dealer in Europa. Zij hadden een portierunit nodig, maar niet zomaar een. Het moest maatwerk zijn. Een echt uniek project. Hiervoor kwamen ze bij Primakabin terecht. Binnen een week nadat de aanvraag gedaan was, was de opdracht binnen.

Het resultaat: twee NL units op maat, 2,80×2,51 m. Aan één kant zit een loket met afdak, waar de chauffeurs zich kunnen melden. Geheel droog als het regent! Achter het loket zit een goede ruimte met veel lichtinval door de grote ramen. Deze ruimte is voorzien van sanitair.

Bas trucks gaat zelf nog de vloer in deze portierunit leggen. Waarom? Omdat zij dezelfde vloer gaan leggen als de vloer die bij hen in het kantoor ligt, zodat dezelfde look & feel wordt behouden. Ook installeren ze nog een keukenblok, zodat de portier niets meer mist in zijn unit.

Bas Trucks is heel tevreden met deze opdracht en wij vonden het super om te doen.