Unieke opvanglocatie voor kinderen

’t Herdertje is een betrokken lokale organisatie in de kinderopvang. Al meer dan 35 jaar staan liefdevolle pedagogisch medewerkers voor ouders en kinderen klaar. Op hun unieke opvanglocaties in de omgeving van Hoorn kunnen zij kinderen inspireren, prikkelen en uitdagen.

Wij mochten vanuit Primakabin een nieuwe buitenschoolse opvang op maat realiseren voor ’t Herdertje in Noorderdracht. Met de specialisatie in tijdelijke en semi-permanente huisvesting op maat van Primakabin, zijn zij namelijk de aangewezen leverancier.

Resultaat van het nieuwe gebouw

In de nieuwe op maat gemaakte BSO ruimte, ook wel “De Keet” genoemd, kunnen kinderen van vier tot en met twaalf jaar heerlijk spelen. De module is binnen afgewerkt met steigerhout op de muren, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Ook heeft de buitenschoolse opvang een prachtige keuken die de klant zelf heeft geplaatst. Zelfs de buitenplaats is erg mooi geworden, onder andere door de houten zitjes tegen het gebouw aan. Deze heeft de klant ook zelf geplaatst. 

Modules op maat

De module bestaat uit zes CTX20 modules die geheel op maat zijn gemaakt. De totale oppervlakte van het gebouw is 88,46 m². De cementgebonden houten vloer zorgt ervoor dat je geen stampende kindervoetjes hoort. Hierover is een mooie PVC vloer geplaatst.

Ten slotte kan het modulaire gebouw goed worden geventileerd, wat vooral in deze tijd van corona erg belangrijk is. Het gebouw kan worden gelucht dankzij dertien draai-kiep ramen en is voorzien van ventilatieroosters.