Ambulancepost Kijlstra

In de regio Heerenveen was voor Ambulancezorg Kijlstra een ambulancepost in Nieuwehorne noodzakelijk. In eerste instantie hebben we met de medewerkers van Kijlstra gesproken over hun persoonlijke wensen en verwachtingen. Deze klantgerichte aanpak resulteerde in een ontwerp waarin we echt maatwerk konden realiseren. Met deze nieuwe ambulancepost werd de jarenlange klanttevredenheid verder uitgebouwd.

Ambulanceposten met ervaring

Als Dutch Cabin Group hebben we gedegen kennis van de verwachtingen, wensen en eisen ten aanzien van het snel realiseren van ambulanceposten. We hebben in heel Nederland diverse posten in diverse regio’s kunnen opleveren. De vrijstaande ambulanceposten spelen een belangrijke rol in het beperken van de aanrijtijden. Niet alleen zijn de aanrijtijden gebonden aan maximale tijden, hoe sneller ambulances ter plaatse kunnen zijn, hoe groter de kwaliteit van de zorg die geboden kan worden. 

Aandacht voor duurzame uitstraling

Door de buitenzijde af te werken met Weerbestendige Trespa en aluminium plaatwerk kon de ambulancepost goed aansluiten bij de omgeving en is het gebouw onderhoudsvrij gedurende een lange periode. 

Extra voorzieningen en comfort

Inmiddels is de ambulancepost omgetoverd tot een 24-uurs bemande post. Voor comfortabele diensten zijn luxe slapkamers en badkamers gerealiseerd.

Plezierige samenwerking

Zowel de eerste fase als de uitbreiding zijn in plezierige samenwerking met opdrachtgever en werknemers verlopen. We zijn met zijn allen trots op het eindresultaat!

  • Aantal units 4
  • Vierkante meters 108 m²
  • Type units DS
  • Toepassing 24 uurs ambulancepost incl. garage
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.