Broekman Logistics

Broekman Logistics is een Europees full service logistiek bedrijf. De organisatie is thuis in alle vormen van transport en multimodaal vervoer, met oplossingen over zee, de weg, het spoor en door de lucht. Daarom is het voor veel bedrijven een perfecte partner voor logistieke oplossingen.

Luxe en multifunctioneel gebouw

Voor de locatie in Rotterdam is met 75 units een luxe kantoorgebouw gerealiseerd met een oppervlakte van 1.350 m2. Naast de kantoorruimte met mooie vergaderplekken is er een kantine, een beveiligde wachtruimte, kleedruimte, divers sanitair en een keuken.

Afwerking tot in de puntjes

Naast dat we alle praktische ruimtes hebben opgebouwd met onze modulaire units hebben we ook de volledige afwerking tot in de puntjes verzorgd. Zo hebben we in het volledige gebouw systeemplafonds toegepast en de vloeren voorzien van maatwerk vloerafwerking.

De entree is een overdekte ruimte uitgerust met toegangspoortjes voor eenvoudige aanwezigheidsregistratie en beveiliging. In het pand zijn op diverse plekken grote raampartijen gecreëerd die veel lichtinval bieden.

Maar dé eye-catcher van dit project zijn toch de aluminium gevelprofielen waarmee het gehele gebouw is ingepakt.

  • Aantal units 75
  • Vierkante meters 1350 m²
  • Type units DS
  • Toepassing Permanent kantoorgebouw
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.