CNC Verspanen

Onze opdrachtgever CNC Verspanen heeft een grote deskundigheid in het bewerken van diverse metaalsoorten. Met frees-, snij-, en draaimachines worden bijzondere objecten gemaakt voor diverse toepassingen. De onderneming groeit als kool en zocht een nieuw pand met een passende kantoorruimte.

Niet zomaar een klant

De opdrachtgever was op het spoor van Dutch Cabin Group gekomen door een bevriende relatie. Die was zo vriendelijk om hun positieve ervaring om te zetten in een advies om ons ‘ook eens te bellen‘. Ambassadeurs zoals deze zijn uiteraard zeer waardevol!

Veel zicht rondom

De specifieke vraag was naar units met grote glaspartijen, zo was er veel visueel contact mogelijk tussen werkplaats en kantoor. De eerste schets die we mochten maken is uiteindelijk ook daadwerkelijk gerealiseerd.

Onze CTX-units boden de juiste uitstraling

De keuze van de opdrachtgever viel op de CTX-units met de moderne, karakteristieke boeiborden. De unit is zo een mooie blikvanger in een nette werkplaats. 

  • Aantal units 3
  • Vierkante meters 36 m²
  • Type units CTX
  • Toepassing Kantoorruimte
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.