Helmond sport

Stichting Helmond Sport is één van de betaalde voetbalclubs in Nederland. Er wordt in de eerste divisie gestreden om elk punt. Voor publiek, ondernemers en spelers is het elke week toch weer een enerverende ervaring. 

Uitbreiding faciliteiten sportpark

Naar aanleiding van de behoefte aan extra kleedkamers voor de jeugd kwam Dutch Cabin Group in beeld. In eerste instantie kwam een aanvraag binnen voor het leveren van bestaande, tweedehands units. Maar uiteindelijk is gekozen voor het leveren van nieuwe units in roomwit/oranje.

Compleet met sanitair

Uiteraard zijn de kleedkamers opgeleverd met ruime douches en toilet, en zijn vloeren en ventilatie hierop aangepast. Ze kregen een mooie prominente plek langs het veld. De units zijn wel bestand tegen een balletje meer of minder.

Snel schakelen

De definitieve opdracht is gegeven onder voorbehoud van vergunning. Daarna konden we snel schakelen en plaatsen. Er wordt met veel plezier gebruik van gemaakt, het talent van Helmond Sport zit er echt knap bij!

  • Aantal units 2
  • Vierkante meters 36 m²
  • Type units NL
  • Toepassing Kleedkamer units
  • Duur van het project Koop
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.