Modelwoning

De mogelijkheden binnen modulair bouwen zijn feitelijk eindeloos. We kunnen woningen naar wens, op maat en snel samenstellen. En voor bewoners maakt het uiteindelijk geen enkel verschil.

Onze modules zijn perfect geschikt voor oplossingen op plekken waar permanente woningbouw (nog) niet kan. Met of zonder verdieping, met of zonder tuin. De kracht van modulaire woningbouw is dat we flexibel kunnen denken, ontwerpen en ontwikkelen. Onze oplossingen variëren van appartement tot gezinswoning. Dat levert niet alleen een flinke tijdwinst op, maar door de nieuwste technieken ook een veel lagere CO2-uitstoot. Zo ontwerpen we mee aan de betaalbare, circulaire leefomgeving van morgen.

Achter ons kantoor in Klundert hebben wij een tweelaags modelwoning met een oppervlakte van 60 m2 gebouwd. Op de eerste verdieping bevindt zich bij binnenkomst de hal met toilet. Hierna volgt de ruime woonkamer en keuken voorzien van inductie kookplaat. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp. Hoge gasrekeningen zijn hierbij dus niet van toepassing.

Voor onze modelwoning is gebruik gemaakt van 4 DS units van 10 bij 3 meter.

  • Aantal units 4
  • Vierkante meters 108 m²
  • Type units DS
  • Toepassing modelwoning
  • Duur van het project
Neem contact op

Meer informatie?

We zijn groot geworden met modulair bouwen, en we helpen u graag met uw uitdaging om huisvesting te realiseren. Wilt u meer weten? Plan een afspraak met één van onze adviseurs.