Alle kennis over tijdelijke bouw gebundeld

Dutch Cabin Group is sinds 2015 het overkoepelende bedrijf voor inmiddels zes branche gerichte bedrijven. Deze labels zijn De CabinConcurrent, Directbouw, E-Rent, Hamburg Verhuur, Primakabin en Smart Cabins. Met deze vereniging van bedrijven is een schat aan kennis en ervaring op het gebied van semi-permanente huisvesting samengebracht. De zes labels halen het beste in elkaar naar boven.

Samen beter worden

Samen beter worden. Dat is het doel van Dutch Cabin Group. Dat doel bereiken de aangesloten labels juist doordat ze zo verschillend zijn. Van de bijna permanente oplossingen van Directbouw tot de opvouwbare cabins van Smart Cabins die de hele wereld over reizen. Samen ontwikkelen ze zich steeds verder om actuele huisvestingsoplossingen te kunnen bieden aan de klanten.

De basis van Dutch Cabin Group werd in 1991 gelegd met de oprichting van Primakabin. In die tijd draaide het werk nog vooral om het ad hoc plaatsen van tijdelijke huisvesting. Anno 2016 is er juist steeds meer vraag naar semi-permanente huisvesting met een permanente uitstraling. Een tijdelijk pand mag met een vergunning tegenwoordig tien jaar blijven staan. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding waarbij op alle details wordt gelet. Een tijdelijk onderkomen is tegenwoordig net zo goed een visitekaartje voor een bedrijf.

De toetreding van Directbouw en de Duitse vestiging E-Rent tot Dutch Cabin Group in 2013 kwam daarom als geroepen. Het bedrijf heeft sinds 1955 ervaring in tijdelijke huisvesting en verplaatst zijn kennis steeds meer naar permanente bouw. Dutch Cabin Group breidde zijn kennis en mogelijkheden dus aanzienlijk uit. Zeker omdat Directbouw ook beschikt over een eigen productielijn. Bijna alles wat mogelijk is in de gewone bouw, kan nu ook in de semi-permanente bouw worden aangeboden.

De oprichting van De CabinConcurrent in 2011, Smart Cabins in 2015 en de overname van Hamburg Verhuur in 2017 maakte Dutch Cabin Group compleet. De groep behoort nu tot de top 5 van Nederland als het gaat om tijdelijke huisvesting, maar de aanpak blijft persoonlijk. Wie aanklopt bij Dutch Cabin Group, zal altijd persoonlijk advies krijgen. We delen onze kennis graag. Dutch Cabin Group is immers een expert en een expert is pas tevreden als hij zeker weet dat hij de juiste oplossing voor zijn klant heeft bedacht.

Nieuwsgierig naar onze bedrijven?

Klik op de logo’s om naar de betreffende websites te gaan: