Dutch Cabin Group wordt Adapteo

Geachte lezer,

In oktober 2020 is Dutch Cabin Group overgenomen door het Scandinavische Adapteo. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog beter inspelen op de vraag van onze klanten om duurzame en flexibele manieren van huisvesten en bouwen te realiseren.

Vanaf oktober dit jaar zullen Dutch Cabin Group en haar labels Primakabin, De Cabin Concurrent, Directbouw, Van Hamburg Verhuur Materieel en Wagenbouw Bouwsystemen, verder gaan als één juridische entiteit; Adapteo B.V.

Directbouw Productie wordt per oktober Adapteo Production B.V.

De kracht van verbinding
Als directie zijn we blij met deze verandering, omdat de verbintenis met Adapteo veelbelovend is voor de toekomst. Voor ons als organisatie, voor u als klant of leverancier, maar zeker ook voor onze maatschappij.

Wij geloven in de kracht van verbinding. Hierdoor breidt ons portfolio zich uit en worden we door de samenwerking met collega’s en partners in heel Europa nóg innovatiever en duurzamer, wat bijdraagt aan een circulaire bouw- en vastgoedindustrie.

We blijven de betrokken partner voor semipermanente huisvestiging, en door het verbinden van onze labels kunnen we nóg meer maatwerk leveren, wat onze kwaliteit en service ten goede komt.

Wat betekent dit voor u?
In de documenten hieronder leest u wat er voor u gaat veranderen vanaf oktober 2023. We zullen u op een proactieve manier zo goed mogelijk betrekken bij de overgang naar Adapteo. Heeft u na het lezen van dit bericht of onderstaand document nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op +31 168 749 122 of via info@dutchcabingroup.com.

Wij hechten veel waar aan onze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we u als Adapteo nog beter van dienst kunnen zijn en meerwaarde aan uw onderneming kunnen leveren. Dank voor uw vertrouwen en partnerschap.

Met vriendelijke groeten, namens de directie,

Philippe Pfeiffer
Managing director

Lees hieronder wat er voor u verandert vanaf oktober